Bel ons: 020 - 412 06 07 (Amsterdam)

Combineer en profiteer van extra voordeel

 • Kies zelf uw verzekeringen, afgestemd op uw risico's
 • Verzeker risico's in één keer, zonder dubbele dekking
 • Profiteer van scherpe premies en pakketkorting

Zakelijk

U wilt schade natuurlijk voorkomen, maar een bedrijf loopt altijd risico's. Goede schadeverzekeringen zijn daarom onmisbaar. Het Ondernemerspakket bevat de verzekeringen die u als ondernemer nodig heeft.


Voor welke bedrijven

Het Ondernemerspakket is afgestemd op de risico's in elke bedrijfstak. Of u nu zzp'er of mkb'er bent. Het pakket is met name geschikt als verzekering voor ondernemers in:

 • zakelijke dienstverlening
 • detailhandel
 • groothandel
 • horeca

Dekking en premie

Binnen het pakket voor ondernemers brengt u de belangrijkste verzekeringen onder. Niet alleen uw bedrijfspand en inventaris, maar ook vervoer, aansprakelijkheid en gevolgschades kunt u verzekeren. Heeft u speciale wensen? U kunt de verzekeringen en dekkingen in het pakket aanpassen aan uw situatie.

De verzekeringen hebben scherpe premies. Vanaf drie verzekeringen ontvangt u een pakketkorting die kan oplopen tot 12,5%. Bovendien ontvangt u één overzichtelijk factuur. Kiest u voor een jaarlijkse betaling of een driejarig contract? Dan profiteert u van nog eens extra korting.


Welke risico's loopt u als ondernemer?

Sommige risico's bent u bereid te lopen als ondernemer, maar tegen andere risico's wilt u zich verzekeren. Met een bedrijfsrisicoanalyse bepaalt u welke verzekeringen uw bedrijf nodig heeft. Onze Risicoscan geeft u in een paar minuten alvast een eerste inschatting. Een verzekeringsadviseur helpt u graag verder.


Bedrijfsgebouwverzekering

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf en de locatie waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Daarom is het belangrijk om uw bedrijfspand te verzekeren met een goede opstalverzekering bedrijfspand.

Lees meer


Inventaris- en goederenverzekering

Een inventarisverzekering en een goederenverzekering verzekeren u tegen de gevolgen van schade door brand, inbraak, explosie en blikseminslag. Als u schade heeft aan uw inventaris of uw voorraden, betekent dat vaak meer dan alleen herstel- of vervangingskosten.

Lees meer


Glasverzekering

Een glasverzekering is geen overbodige luxe binnen uw bedrijfsverzekeringen, zelfs als u een goede verzekering voor uw bedrijfspand heeft afgesloten. Glasbreuk heeft namelijk vaak andere oorzaken dan welke worden gedekt door uw opstalverzekering.

Lees meer


Bedrijfsschadeverzekering

Als uw bedrijf wordt getroffen door van buiten komend onheil is dat al vervelend genoeg. Maar uw opstal- en inboedelverzekering dekken niet de schade die u oploopt omdat uw bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Als u dit risico wilt afdekken, sluit u een bedrijfsschadeverzekering af.

Lees meer


Reconstructieverzekering

U moet er niet aan denken dat uw administratie verloren gaat. Niet alleen uw klantinformatie, maar ook projectadministraties en financiële gegevens zoals openstaande facturen bent u kwijt. Op zo'n moment is het prettig om terug te kunnen vallen op uw reconstructiekostenverzekering.

Lees meer


Extra kostenverzekering

Als u na bijvoorbeeld een brand uw bedrijfsprocessen voort moet zetten op een andere locatie, brengt dat veel extra kosten met zich mee. De extra kostenverzekering vergoedt de extra kosten van uw tijdelijke bedrijfspand en de apparatuur die u moet huren. Zo kunt u weer snel herstarten.

Lees meer


Kostbaarhedenverzekering en geldverzekering

Misschien hangen er in uw bedrijfspand kunstwerken aan de muur. Wellicht pronken er enkele antieke stukken in een vitrinekast. Of misschien heeft u regelmatig grotere bedragen in de bedrijfskas. Dan is een kostbaarhedenverzekering of geldverzekering geen overbodige luxe.

Lees meer


Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u of één van uw medewerkers schade berokkent aan bijvoorbeeld één van uw klanten, is het prettig om te kunnen terugvallen op uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Lees meer


Computerverzekering

Een computerverzekering is onmisbaar voor uw bedrijf. Uw apparatuur is immers essentieel voor veel van uw bedrijfsprocessen. Diefstal of schade door bijvoorbeeld kortsluiting hebben daarom direct grote gevolgen voor uw bedrijfsvoering. Maar met een goede verzekering kunt u na zo’n voorval snel weer verder.

Lees meer


Goederentransportverzekering

Als u regelmatig grotere hoeveelheden goederen vervoert, is de kans groot dat u wel eens schade oploopt. Dat is niet alleen vervelend voor u als transporteur of leverancier, maar ook voor de ontvanger ervan. Met de goederentransportverzekering weet u zich verzekerd tegen deze schade.

Lees meer


Eigen vervoerverzekering

Vervoeren u en uw medewerkers regelmatig kostbare apparatuur? Heeft u technische mensen in dienst die hun dure gereedschap standaard in de auto hebben liggen? Dan heeft u een flinke financiële strop als er eens wordt ingebroken. Gelukkig is er de eigen vervoerverzekering.

Lees meer


Vrachtautoverzekering

Uw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van uw bedrijf. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de rit of het laden en lossen, dan is belangrijk om goed verzekerd te zijn.

Lees meer


Milieuschadeverzekering

Heeft uw bedrijf geen milieuschadeverzekering? Dan kunt u onverwacht worden geconfronteerd met hoge kosten. Bijvoorbeeld als er brand is geweest. Uw opstalverzekering en inboedelverzekering dekken de schade aan uw pand en uw goederen, maar niet de kosten van het opruimen van bijvoorbeeld verontreinigd bluswater.

Lees meer


Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Zakelijke conflicten worden tegenwoordig steeds vaker direct aan de rechter voorgelegd. En voor een advocaat betaalt u al snel 150 euro per uur. Als ondernemer doet u er daarom verstandig aan een rechtsbijstandverzekering bedrijven af te sluiten.

Lees meer


Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Bent u bestuurder, commissaris of toezichthouder van een vennootschap? Dan kunt u, als de onderneming door de rechter wordt veroordeeld, hiervoor als bestuurder aansprakelijk worden gesteld in uw privé-vermogen. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt dit risico af.

Lees meer


Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Werkt u in een adviserend beroep? Dan kan een fout van u of één van uw werknemers grote gevolgen hebben. Met een beroepsaansprakelijkheids-verzekering weet u zich verzekerd tegen vermogensclaims als gevolg van bijvoorbeeld verkeerde adviezen.

Lees meer

Zakelijk

Vervoer en transport
 • Uw bedrijfsauto zo eenvoudig of uitgebreid verzekerd als u zelf wilt
 • Makkelijk uit te breiden o.a. ongevallen inzttendenverzekering of verkeerdrechtbijstandsverzekering
 • Na het eerste jaar per direct opzegbaar
 • Scherpe premie
 • Uitstekende voorwaarden
MKB-PAKKET
 • Kies zelf uw verzekeringen, afgestemd op uw risico’s
 • Verzeker risico’s in één keer, zonder dubbele dekking
 • Uit te breiden met andere dekkingen
 • Uitstekende voorwaarden
 • Scherpe premies omdat wij de beste aanbiedingen voor u vergelijken
GARAGEVERZEKERING
 • Bedrijfsrisico's optimaal op elkaar afgestemd
 • Premie op maat
 • U kunt uzelf direct aan- en afmelden bij het RDW
ZZP-PAKKET
 • Eén polis voor alle verzekeringen
 • Een vaste premie
 • Een pakket dat aansluit op uw wensen
 • Uitstekende voorwaarden

Vraag & antwoord

Wat is het doel van een bedrijfsschadeverzekering?
De bedrijfsschadeverzekering biedt dekking tegen financiële gevolgschade die voortvloeit uit een materiële schade aan het gebouw en/of de inhoud hiervan. Zo wordt de continuïteit gewaarborgd als het door calamiteit geheel of gedeeltelijk stil komt te liggen.
Wat valt er onder de dekking?
De bedrijfsschadeverzekering geeft dekking tegen de bedrijfsschade, die door bedrijfsstilstand of -stoornis ontstaat als gevolg van materiële schade tijdens de duur van de verzekering overkomen aan het omschreven gebouw of de inhoud daarvan door:
- brand;
- brandblussing;
- blikseminslag;
- ontploffing;
- luchtverkeer;
- storm;
- neerslag;
- water en stoom, onvoorzien gestroomd uit de waterleiding, c.v. en dergelijke en uit daarop aangesloten leidingen en toestellen, alsmede water overgelopen uit genoemde installaties en toestellen;
- water, onvoorzien gestroomd uit een aquarium;
- olie, onvoorzien gestroomd uit een op een schoorsteen aangesloten verwarmingsinstallatie;
- rook en roet, plotseling uitgestoten door een op een schoorsteen van het gebouw aangesloten verwarmingsinstallatie;
- diefstal of poging daartoe en vandalisme, in alle gevallen na wederrechtelijk binnendringen na braak;
- gewelddadige beroving en afpersing;
- aanrijding en aanvaring van een gebouw;
- afgevallen/uitgestroomde lading na aanrijding of aanvaring;
- breuk van vensterruiten;
- het omvallen van kranen of heistellingen;
- rellen, relletjes en opstootjes.
Welke zaken zijn niet verzekerd?
Bij alle dekkingen geldt: wat niet met name is genoemd, is niet verzekerd. Daarnaast gelden er nog een aantal bijzondere uitsluitingen. Schade als gevolg van sommige vormen van (burger)oorlog, aardbeving, vulkanische uitbarsting, atoomkernreacties en overstroming zijn bijvoorbeeld niet gedekt. Daarnaast is op de brandverzekering schade als gevolg van een eigen gebrek uitgesloten. Eigen gebrek is een schade die is veroorzaakt door de aard of een gebrek van die zaak. Overigens is de gevolgschade van dat eigen gebrek wel weer verzekerd.
Voor welke bedrijven is de rechtsbijstandverzekering voor bedrijven (RBB) bestemd?
De RBB is van belang voor vrijwel ieder bedrijf. Bijvoorbeeld het MKB, zelfstandig ondernemers en ZZP'ers. Ook voor gemeentes, verenigingen (van eigenaren) en stichtingen is deze verzekering aan te raden. Zeer grote bedrijven hebben meestal minder behoefte aan een rechtsbijstandverzekering, omdat zij een eigen juridische afdeling of regelmatige contacten hebben met een advocatenkantoor.
Waarom is een rechtsbijstandverzekering voor mijn bedrijf verstandig?
De kans dat een bedrijf geconfronteerd wordt met juridische conflictsituaties is groot. Ten eerste omdat binnen een onderneming veel handelingen en verrichtingen plaatsvinden met een juridisch karakter (zoals overeenkomsten en vergunningen). Ten tweede omdat een bedrijf zich manifesteert in vele gedaanten. Bijvoorbeeld als inkoper van goederen of als werkgever. Maar ook als eigenaar of huurder van onroerend goed. Ten derde dient hij er rekening mee te houden dat het aantal conflicten toeneemt door verharding van onze steeds complexere maatschappij. Een rechtsbijstandverzekering biedt daarom juridische hulp voor een budgetteerbare premie. Advocaten zijn vaak op één of enkele juridische terreinen gespecialiseerd. Bovendien rekenen ook die advocaten vaak een uurtarief van meer dan 200 euro per uur.

Downloaden formulieren en bestanden

Wij helpen je graag

Hebt u vragen over de verzekeringen, vergoedingen of declareren? Wij helpen u graag.