Bel ons: 020 - 412 06 07 (Amsterdam)

Vele verzekeringen in één voordelig pakket.

 • Persoonlijke premieberekening
 • Vrije zorgkeuze
 • Hoogte eigen risico
 • Automatisch overstappen
 • Collectief Verzekering Extra met 20% korting

Woonpakketverzekering

WIJ HELPEN U GRAAG

020 - 412 06 07
Doordeweeks zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Kunt u ons niet per telefoon bereiken? Stel uw vraag per mail.

 

 

 

06 - 24 19 66 33
Doordeweeks zijn wij van 9:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Kunt u ons niet per telefoon bereiken? Stel uw vraag per mail.

 

Stel uw vraag

 

Met het woonpakket combineert u alle nodige en gewenste woonverzekeringen in één pakket. En dat biedt veel voordelen. Zo weet u zeker dat er geen gaten in de dekkingen vallen en dat u niet over verzekerd bent. Daarnaast ontvangt u nog een aantrekkelijke premiekorting!

U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen:

 • Inboedelverzekering
 • Woonhuisverzekering (opstal)
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Ongevallenverzekering
 • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Inboedelverzekering
De inboedelverzekering dekt de schade aan al uw huiselijke bezittingen, compleet met een zeer uitgebreide dekking tegen “van buiten komend onheil”. U loopt verder nooit risico op onderverzekering.


Woonhuisverzekering
Deze opstalverzekering dekt niet alleen schade aan de structurele onderdelen van het huis, zoals het dak en de muren, maar verzekert u tevens tegen glasschade. Ook met de Woonhuisverzekering loopt u geen risico op onderverzekering en bent u uitstekend verzekerd tegen “van buiten komend onheil”.

Aansprakelijkheidsverzekering
Deze wereldwijde Aansprakelijkheidsverzekering verzekert uw gezin tegen wettelijke aansprakelijkheid met een dekking van € 1.250.000,- per gebeurtenis. U betaalt één vaste, lage premie voor uw hele gezin en hebt geen eigen risico. De premie bedraagt slechts enkele euro’s per maand.


Rechtsbijstandverzekering
Met de Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich tegen de kosten van een advocaat bij juridische conflicten. Een team van ruim 400 specialisten staat voor u klaar.


Ongevallenverzekering
Ook de Ongevallenverzekering heeft een wereldwijde dekking en verzekert uzelf of uw gezin tegen ongevallen waarbij letsel ontstaat met overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg. Er geldt een dubbele uitkering voor kinderen bij gelijktijdig overlijden van beide ouders. Voor deze verzekering is geen enkele beroepsgroep uitgesloten.


Doorlopende Reisverzekering
Binnen het woonpakket kunt u ook een dekking kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Daarmee kunt u het gehele jaar door onbezorgd op vakantie. De verzekering biedt een zeer uitgebreide dekking, ook wintersport en onderwatersport zijn standaard opgenomen. U kunt de verzekering via onze website aanvragen.

Vraag & antwoord

Wat is een woonpakketverzekering?
Een woonpakketverzekering sluit u vaak af op het moment dat u een huis koopt of huurt. U bent niet wettelijk verplicht om dit te regelen, maar vaak zal de hypotheekverstrekker u verplichten om het toch af te sluiten. Ook als uw inboedel veel waard is, is het zeker verstandig om een woonhuisverzekering af te sluiten, zodat u zeker weet bij schade dat de verzekering dit dekt.
Wat is de inhoud van het pakket?
- Opstalverzekering voor woningen met verkoopwaarde tot € 600.000,- ;
- Inboedelverzekering;
- Glasverzekering;
- Aansprakelijkheidsverzekering.
Wat is mijn inboedelwaarde?
Voor de vaststelling van uw inboedelwaarde kunt u gebruik maken van de inboedelwaardemeter van het Verbond van Verzekeraars.

Wij helpen je graag

Hebt u vragen over de verzekeringen, vergoedingen of declareren? Wij helpen u graag.