Bel ons: 020 - 412 06 07 (Amsterdam)

Mijn PolisMap

Binnen uw PolisMap kunt u uw persoonlijke gegevens en uw polissen inzien. De polissen ontvangt u niet meer per e-mail. Tevens kunt u schades melden en zoeken naar herstellers in de buurt. Via de PolisMap kunt u ook wijzigingen voor uw polissen doorgeven. Het is niet mogelijk om zelf documenten aan de PolisMap toe te voegen


Mijn Polismap

Als u nog geen PolisMap heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@collectiefverzekering.nl met uw naam en adres. Vervolgens zullen wij uw inloggegevens versturen, waarna u gebruik kunt maken van de PolisMap.

Ondervindt u problemen? Controleer of u de juiste inloggegevens hebt ingevoerd en tevens uw browser heeft geüpdatet. De website van PolisMap kan worden bereikt op de browsers van Google Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer (9, 10 en 11). Komt u er nog niet uit? Neem dan contact op via info@collectiefverzekering.nl of het telefoonnummer (020) 4120607.

Wenst u uw PolisMap te bereiken via uw smartphone of tablet? Dat kan middels de PolisMap-applicatie van Voogd en Voogd. Deze is beschikbaar voor zowel Android (versie 3.0 en hoger) als iOS (versie 7.0 en hoger) en is gratis.


Uw voordelen

  • Snel en eenvoudig
  • Altijd en overal toegankelijk
  • Gegevens inzien en wijzigen
  • Online schade melden


Wij helpen je graag

Hebt u vragen over de verzekeringen, vergoedingen of declareren? Wij helpen u graag.